söndag 6 mars 2011

Vecka i Apple: IPAD 2 äntligen gör sin debut, Ios 4,3 kommer snart

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/5A06OPBDIrc/week-in-apple-ipad-2-finally-makes-its-debut.ars:

Apple presenterade slutligen IPAD 2 under sin medieevenemang i San Francisco den här veckan och gav oss en förhandstitt på vad som komma skall i Ios 4,3. Det var säkerligen den stora headliners, men vi täckte en nedkoppling av de nya MacBook Pro, diskuterat några nya AT & T erbjudanden och mycket mer. Läs vidare för de mest lästa artiklarna i denna hektisk vecka:

IPAD 2: snabbare, tunnare, lättare, samma batteri, skärmupplösning : Steve Jobs introducerade IPAD 2 på en Apple händelse idag, en version som är elegantare än sin föregångare med en 1GHz dual-core processor och andra ökade specifikationer, tyvärr, en del förväntade egenskaper fortfarande saknades.

Händer på foton med IPAD 2, frågor besvaras läsare : Ars fick lite händer i tid med den nya IPAD 2 (ja, i vitt och svart), liksom den nya täcker magnetiska. Vi kunde också få svar på några läsare frågor från Apple reps.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar