tisdag 31 maj 2011

Eutelsats Ka-lör satellit går i trafik, ger bredband till 13 miljoner hem i Europa

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/31/eutelsats-ka-sat-satellite-goes-into-service-provides-broadban/:
Europas redan omfattande bredbandstäckning kan expandera ytterligare, nu när Eutelsats Ka-lör satellit officiellt har gått i drift. Den nya båten, som startade från Kazakstan i slutet av december, använder hjälpbelysning teknik för att generera områden av anslutningsmöjligheter som är omkring 250 kilometer brett, med varje stråle bär en total kapacitet på 900Mbps. Till skillnad från den Hylas 1 , når kommer dess sträcka sig långt över hela kontinenten, vilket ger Tooway s hög bandbredd tjänster till 13 miljoner hushåll i glesbygd. Abonnenter kommer att ha nedladdningshastigheter på upp till 10Mbps och ladda upp andelen 4Mbps, även om de måste ändå stå ut med latency på order av 250 ms, vilket gör livet ännu svårare för de östeuropeiska OnLive spelare . Naturligtvis kommer detta tillträde kommer inte gratis, men Ka-lör: s 82-beam nätstruktur väsentligt minskar driftskostnaderna, vilket Eutelsat att erbjuda priser som är i nivå med marknadsräntorna. Enligt VD: Michel de Rosen, ska kunderna räkna med att betala cirka € 30 för grundläggande service, förutom till € 250 att de skulle ha att spendera på en 77cm parabol. Det är inte nödvändigtvis en liten summa pengar för familjer med låga inkomster till gaffel över, men åtminstone de kommer att ha ett alternativ som inte funnits tidigare. Chef förbi paus för en video om Tooway's Ka-lör tjänster, tillsammans med en komplett PR.

Fortsätt läsa Eutelsats Ka-lör satellit går i trafik, ger bredband till 13 miljoner hem i Europa

Eutelsats Ka-lör satellit går i trafik, ger bredband till 13 miljoner hem i Europa ursprungligen visades på Engadget tor, 31 maj 2011 11:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Wall Street Journal | källa Eutelsat | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar