tisdag 31 maj 2011

Intel Smart Connect och Rapid Start tekniker presenterades, kommer med semester

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/31/intel-smart-connect-and-rapid-start-technologies-unveiled-comin/:
Som en del av keynote på Computex i dag presenterade Intel ett par nya sömn-relaterad teknik, men lustigt nog, ingen av dem är särskilt tråkigt. Smart Connect kontroller med jämna mellanrum på webbprogram du har öppna medan datorn är i viloläge - vilket innebär att e-postklienter och i-browser apps web som Twitter och Facebook kommer att uppdatera sig utan anledning för dig att vända på datorn i sin helhet. Uppdateringar kommer att vara redo och väntar på dig när du kommer tillbaka. Rapid Start är ett nytt viloläge som kan återupptas inom 5 till 6 sekunder och kan också hålla staten liv med noll effekt. Men förvisso kan det inte ser ut som den hållas för länge, det viloläge själv kan hålla din dator går för upp till 30 dagar. Ganska snyggt grejer. Det är allt som kommer till Sandy Bridge bärbara datorer med Windows 7 snart, med allmän tillgång utlovats av semester.

Intel Smart Connect och Rapid Start tekniker presenterades, kommer med semestern ursprungligen visades på Engadget tor, 31 maj 2011 02:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar