tisdag 31 maj 2011

Patentansökan avslöjar Microsofts Zune Nano, påminner oss om en ambitiös tidigare

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/31/patent-filing-reveals-microsofts-zune-nano-reminds-us-of-an-am/:
Ser att det? Det är ett hopp och en dröm, som båda är till synes ligger i en låda intetsägande sex fot under ytan av verkligheten. Tack vare lite grävande av folk på Techie Buzz, en Microsoft patentansökan avslöjades som innehåller bilder och beskrivningar av en dvärghöns mediaspelare, inte olikt skisserna här. Naturligtvis första som kommer att tänka på är en iPod nano konkurrent, och man måste undra exakt när kontakten drogs från ett sådant initiativ. Själva ansökan först lämnades in i april 2009, och var bara offentliggjorts inom USPTO-databasen i dag - den sista Zune-enhet som skall produceras var HD (som landade på hösten '09), och med tanke Redmond insisterande på att göra Windows Phone 7 nästa Zune , gissar vi den här lilla killen kommer aldrig att se dagens ljus. Kanske i ett annat liv, dock. För nu, välkommen att hälla en ut som du tänker på vad som kunde varit, och ge den källan länk säcken om du är bra på att hålla tillbaka tårarna.

Patentansökan avslöjar Microsofts Zune Nano, påminner oss om en ambitiös tidigare ursprungligen visades på Engadget på Tis, 31 Maj 2011 15:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink WinRumors , Techie Buzz | källa USPTO | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar