tisdag 31 maj 2011

NGP vara mindre "investering tung," mer "prisvärda"

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/30/ngp-to-be-less-investment-heavy-more-affordable/:
Efter år av förluster i sin PS3 division, är det ingen överraskning att Sony inte är att försöka en finanspolitisk extranummer. Precis tvärtom, faktiskt. Massaru Kato, Sonys finanschef, uppgav nyligen att den kommande NGP handhållna inte kommer att vara som "investering tunga" som tidigare plattformar. Vad betyder det? Sony troligen inte att hälla pengar i att utveckla nya halvledare bara för sin nya handdator, och kommer i stället välja att bygga NGP hårdvara med off-the-shelf och lättillgängliga komponenter. Detta skulle kunna översätta till konkurrenskraftiga priser verser Nintendos 3DS (hoppas vi), men det är alldeles tyst på prissättningen framsidan på Sony HQ. Det kan förändras på E3 nästa vecka, men oavsett vi vill helst inte behöva vänta fyra år bara för att höra Yoshida är goda nyheter igen.

NGP vara mindre "investering tung," mer "prisvärda" som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 30 maj, 2011 18:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink SlashGear | källa WSJ | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar