tisdag 31 maj 2011

Samsungs nya AMOLED produktionslinje bör avhjälpa den rådande bristen smartphone display

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/31/samsungs-new-amoled-production-line-should-help-ease-smartphone/:
AMOLED skärmar kan vara i relativt bristvara nuförtiden, men Samsung gör sitt bästa för att överbrygga klyftan. Idag bolagets Mobile Display enhet meddelade att dess 5.5th generationens AMOLED produktionslinjen är nu öppen, ungefär två månader tidigare än planerat. Linjen använder glas substrat som är väsentligt större än de som finns i de befintliga fabrikerna, vilket gör att Samsung att öka produktionen, och samtidigt sänka kostnaderna. Denna ökning av produktionen är ett svar på ökande efterfrågan på Galaxy S II och en AMOLED marknad som, enligt DisplaySearch, trippel bör i värde i år till $ 4260000000. För nu produktionslinje är fokus på smartphone skärmar, eftersom det är där efterfrågan ökar snabbast, men kommer så småningom att rikta sin uppmärksamhet mot tablet PC displayer, liksom. Den nya fabriken monterar skärmar kan nu pressa fram omkring tre miljoner skärmar per månad, men kan ramp att upp till 30 miljoner, med full kapacitet. Inga ord ännu på när den kommer att uppnå denna sats, men om SMD fortsätter att öka sin produktion, kan vi även se att marknaden överskott vi har hört om.

Samsungs nya AMOLED produktionslinje bör hjälpa till att lindra visa brist smartphone publicerades ursprungligen på Engadget på Tis, 31 Maj 2011 07:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink OLED-Display.net , Reuters | källa Samsung | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar