tisdag 31 maj 2011

Modder blir godis kapslar in spelkonsol, retro Pong paddlar (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/30/modder-turns-candy-canisters-into-gaming-console-retro-pong-pad/:
Detta är andra gången den här veckan har vi täckt en modder få en old school-spel att köra med hjälp av några oväntade hårdvara. Och utan tvekan, det är enklare för de två berättelser. En man vid namn John Graham-Cumming hederliga en spelkonsol av lite mer än ett par av metall kapslar, en Arduino Pro styrelse, och en potentiometer - allt så att han kunde spela Pong på sin TV. Riggen (dubbade cutely den Cansole) består egentligen av två styrenheter, med den sekundära en bostad bara en potentiometer. Den första har en också, men inhyser även Arduino Pro , tillsammans med ett batteri, A / V kontroller, och en knapp för att välja och bränning i spelet. Et voila! 1970 arkadliknande tennis för två. För en 90-sekunders paus nostalgi, att huvudet på tidigare pausen se dessa vintage-ser paddlar i aktion.

Fortsätt läsa Modder blir godis kapslar in spelkonsol, retro Pong paddlar (video)

Modder blir godis kapslar in spelkonsol, retro Pong paddlar (video) publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 30 maj 2011 17:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CrunchGear | källa John Graham-Cumming | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar