tisdag 31 maj 2011

TransPhone par tablet och handenhet, uppstod innan ASUS Padfone

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/30/transphone-pairs-tablet-and-handset-emerged-before-asus-padfone/:
Medan ASUS Padfone var lanseras med mycket klistermärke-klädda-modellen fanfarComputex idag, TransPhone var CMIT njuter tydligen sin tredje dag i livet, efter att först ha dykt upp på webben så tidigt som lördag. Båda tablets omfattar inbyggda bryggor med smartphones att matcha, men är i övrigt unika i utseende och funktioner. I TransPhone inkluderar ett Bluetooth-headset och en bild-i smartphone docka, medan Padfone s Handenheten är helt dold av en flip-up bakdörr. Den CMIT enheten förpackningar enligt uppgift en 1,2 GHz dual-core Qualcomm processor och SVGA display, tillsammans med USB-och HDMI-portar, men vi är fortfarande oklart på vilket operativsystem kommer att köras på tablet. Det finns också några ord om prissättning eller tillgänglighet, men TransPhone är i gott sällskap där, så inte gör dig redo att dike de fristående prylar än.

TransPhone par tablet och handenhet, uppstod innan ASUS Padfone ursprungligen visades på Engadget på måndag, 30 maj, 2011 17:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Engadget Kina | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar