tisdag 31 maj 2011

Linus Torvalds släpper Linuxkärnan version 3 för att fira 20 år av pingvin-drivna computing

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/30/linus-torvalds-releases-linux-kernel-version-3-to-celebrate-20-y/:
Det är snart tjugo år sedan Linus Torvalds släppa Linux på en intet ont anande värld, och i går han äntligen uppdaterade öppen källkod OS-kärnan till version 3.0. Denna tredje iteration, som för närvarande heter 3.0.0-rc1, kommer 15 år efter 2,0 första träff på nätet och ger föraren support för Microsoft Kinect - ett drag som bör ha visioner om plommon älvor socker (eller kanske bara Android avatarer ) dans hackare huvuden. Dessutom ingår kod optimerad för AMDs Fusion och Intels Ivy och Sandy Bridge kisel, och några uppdaterade grafikdrivrutiner också. Trots dessa läckra nya godsaker, är Torvalds snabb att påpeka att denna nya utgåvan är en evolutionär förändring och frigöra de tre stora-oh handlade om att flytta till ett tredje decennium av distribution, inte om att se över OS. Det finns fortfarande arbete att göra, eftersom det är en release-kandidat i behov av förfining, men nyfiken kodare kan greppa den senaste Linux på Kernel.org källan länken nedan.

Linus Torvalds släpper Linuxkärnan version 3 för att fira 20 år av pingvin-drivna data ursprungligen visades på Engadget på måndag, 30 maj, 2011 19:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Möjligen Tech | källa LKML , Kernel.org | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar