tisdag 31 maj 2011

Nokia sänker apparater och tjänster utsikterna för Q2, mer och mer säker på första Windows Phone i Q4

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/31/nokia-lowers-devices-and-services-outlook-for-q2-increasingly/:
Du vet vad som händer när du berätta för världen att du överger Symbian för Windows-telefon? Höger, Symbian försäljningen torka upp. Oavsett hur många gånger du skryta om planer på att sälja ytterligare 150 miljoner Symbian-enheter , och oavsett hur länge du åta sig att stödja Symbian -enheter, OS är i huvudsak döda för utvecklare och konsumenter. Så är vi inte förvånade över att höra att Nokia just sänkt sin utrustning och tjänster utsikterna för Q2 2011. Den uppdaterade riktlinjer kräver enheter och tjänster nettoomsättning vara betydligt mindre än de 6,1 miljarder till 6,6 miljarder euro väntas i Q2 på grund förväntade lägre genomsnittliga försäljningspriser på lägre volymer. Det ser också marginalerna drivande under det förväntade intervallet med 6 procent till 9 procent på grund av lägre än väntat nettoomsättning - Nokia förväntar sig icke-IFRS rörelsemarginal vara "ungefär nollresultat." Som som följd av detta är Nokia drar också tillbaka sin årliga mål för 2011 och kommer att ge ytterligare uppdateringar som dess situationen blir mer tydlig.

På den positiva sidan, gör Nokia säger att man har "ökat förtroende" att det kommer att leverera sina första Windows Phone produkt i Q4 2011. Låt oss hoppas det.

Fortsätt läsa Nokia sänker apparater och tjänster utsikterna för Q2, mer och mer säker på första Windows Phone i Q4

Nokia sänker apparater och tjänster utsikterna för Q2, mer och mer säker på första Windows Phone i Q4 ursprungligen visades på Engadget på Tis, 31 Maj 2011 08:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar