söndag 18 september 2011

Dean Kamen filer patentansökan för en hoppborg, belyst vindkraftverk

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/17/dean-kamen-files-patent-application-for-an-inflatable-illuminat/:
Uppblåsbara vindkraftverk får inte vara en helt ny idé, men produktiva uppfinnaren Dean Kamen har ingående en av ett något annorlunda sortera i en nyligen publicerad patentansökan. Förutom att generera energi för allmänt bruk, skulle turbinen också kunna driva en uppsättning lysdioder pryder turbinen själv, som skulle kunna användas för att visa reklam eller annan information med hjälp av en ihållande syn effekt. I ansökan föreslår även att flera turbiner kunde kopplas samman och synkroniseras för att bilda en stor skylt. Naturligtvis är det ändå just det, en patentansökan - men det har tilldelats Kamen är DEKA företag, så det kanske inte riktigt lika långt borta från verkligheten som vissa andra program.

Dean Kamen filer patentansökan för en hoppborg, belyst vindkraftverk publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 17 Sep 2011 18:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink New Scientist | källa USPTO | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar