söndag 18 september 2011

Samsung Illusion blir avbildad på Verizon, övertyga oss är det inte ett påfund av vår fantasi

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/18/samsung-illusion-gets-pictured-on-verizon-convincing-us-its-no/:
Vi kan inte lägga alla vår satsning på Verizons LTE-lineup , så att vi glömmer att det finns gott om 3G-telefoner som behöver lite uppmärksamhet också. Den som visas ovan är en läckt bild av Samsung Illusion, också känt att vissa som Viper eller SCH-I110 , ett tänkbart lägre änden Android-enhet med Gingerbread. Det är svårt att sätta fingret på några fler hårda detaljer på enheten, som de komponenter inuti telefonen verkar vara ännu mer av en hallucination än själva telefonen, spekulation, men pekar på åtminstone en 800MHz processor, ett 480 x 320 HVGA mindre -skärm och några miljövänliga funktioner (enligt dess Sustainable Product Certification). Övertalade ännu? Ja, vi tror inte det.

Samsung Illusion blir avbildad på Verizon, övertyga oss är det inte ett påfund av vår fantasi ursprungligen visades på Engadget på Sun, 18 Sep 2011 00:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa Flickr | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar