söndag 18 september 2011

"Vad var här"-projektet lägger en nypa historia att augmented reality

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/18/what-was-here-project-adds-a-pinch-of-history-to-augented-real/:
Så fungerar den som sådan. Du gräva upp gamla foton - några generationer tidigare, eller ens några decennier sedan - skanna dem in och märka dem till sin rättmätiga plats på Google Maps. Då kommer folk som besöker "Vad Var Här" projektets hemsida eller ladda ner iOS app (alla länkade nedan) kunna se vilken typ av värld de skulle leva i om farbror Rico tidsmaskin faktiskt fungerade. "Naturligtvis måste det initiativ som ni, du och du delta om det är att vara dubbade en framgång, så vi skulle rekommendera att använda det som finns kvar av helgen att bidra. Och sedan skicka din mamma en "Thinking of you" brev med väldigt kartan du är bättre . Vem sa retro skulle vara retro, egentligen?

"Vad var här"-projektet lägger en nypa historia att augmented reality publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 18 Sep 2011 16:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gizmodo | källa Vilka var där , iTunes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar