söndag 18 september 2011

Sony släpper XBA balanserad armatur hörlurar, elva gånger

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/18/sony-releases-xba-balanced-armature-headphones-eleven-times-ove/:
Denna svindlande mängd kan verka som overkill, men Sonys premie "Experience balanserad armatur" (XBA) telefoner är målinriktade i olika prisklasser och typer av lyssnare. Du har fått nybörjar XBA-1 innehåller en enda universell drivrutin. Lägg till ett baselement för större bas och du får XBA-2. Den XBA-3 klämmer också i en tweeter för high-freq perkiness, medan XBA-4 rundor det hela med en super woofer. Varje par har också en smartphone tvilling med inline-kontroller, betecknas med IP-suffix. Slutligen finns det en trio av single-förare specialister: den bullerdämpande XBA-NC85D, den sportiga XBA-S65 med grundläggande tätskikt för svett och regn, plus Bluetooth XBA-BT75. Det är oklart när dessa kommer att drabba våra halvklotet, men vi tittar på en November release i Hongkong och Taiwan med priser mellan 3000 till 14.000 TWD ($ 100 till $ 475) beroende på modell. Behöver du mer i detalj? Vi har produkt bilder och diabilder info nedan artighet av våra bros på Engadget kinesiska.

Sony släpper XBA balanserad armatur hörlurar, elva gånger ursprungligen visades på Engadget på Sun, 18 Sep 2011 15:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar