söndag 18 september 2011

Fråga Engadget: bästa "riktiga" 11 - till 13-tums bärbar dator, med fokus på tunna?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/17/ask-engadget-best-real-11-to-13-inch-laptop-with-a-focus-on/:
Vi vet att du har frågor, och om du är modig nog att be världen för svaren, här uttaget att göra det. Veckans Fråga Engadget förfrågan kommer till oss från Raymond, som verkar ha den ultraportabla klia. Om du vill skicka in en förfrågan av din egen, slå oss en signal på fråga [at] Engadget [dawt] com.

"Hej, vad är den bästa tunna 11 -? Till 13-tums bärbar dator för portabilitet jag ta den överallt men det måste vara lätt!"

Ljus. Ljus som den frågan. I världen av ultrabooks är på väg att knäcka sig själv vidöppen, men om du inte är ute efter att vänta, vad är det bästa icke-netbook i 11 - till 13-tums kategori? Den som har ett särskilt riggen att de har fallit för? Klämta i nedan!

Fråga Engadget:? Bästa "riktiga" 11 - till 13-tums bärbar dator, med fokus på tunna publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 17 Sep 2011 22:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar