söndag 18 september 2011

Sju stater Motarbeta AT & T / T-Mobile Fusionen, AT & T inte är orolig

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/wL9dXIv8V1I/:
attmo

"Det föreslagna fusionen skulle hämma konkurrensen på marknader som är avgörande för New Yorks konsumenter och företag, samtidigt som tillgången till billiga alternativ och den nyaste bredbands-baserad teknik."

Så sayeth New York Attorney General Eric Schneiderman , som är sällskap av justitieministrar av sex andra stater till stöd för justitiedepartementet kostym som försökte stoppa pågående AT & T / T-Mobile fusionen.

Och så AT & T / T-Mobile galenskap fortsätter.

De stater som har kommit ut till förmån för det amerikanska justitiedepartementet kostym är New York, Kalifornien, Illinois, Massachusetts, Ohio, Pennsylvania och Washington. Även när vänd montering oppositionen, verkar AT & T ganska handfallen om hela situationen. AT & T talesman Michael Balmoris har sagt att "det är inte ovanligt att statliga justitieministrar att delta i justitiedepartementet samband med en företagskoncentration granskning eller anmälningar domstol." Översättning: det är inte en stor sak.

Det verkligen inte ont att AT & T kan räkna med stöd från 11 stater som har offentligt ställt sig bakom affären. Alabama, Arkansas, Georgia, Kentucky, Michigan, Mississippi, North Dakota, South Dakota, Utah, West Virginia och Wyoming har alla kastat sitt stöd bakom AT & T och T-Mobile, förmodligen därför att de har nytta av en ökad trådlös utbyggnad och fler jobb.

Sammanslagningen fick även en pigg försvar igår av en liten kontingent av 15 House demokrater (11 av dessa fick kampanjbidrag från AT & T ), som uppmuntrade president Obama att bosätta sig i förmån för affären. För de riktigt nyfikna, bara Arkansas, Georgia, och Kentucky överlappning mellan förteckningen över stater som stöder fusionen, och de stater vilka dessa 15 demokrater representerar.

När allt detta har AT & T en bara några hinder att möta när ärendet går till rättegång. Inte en omöjlig uppgift, enligt Reuters : det betyder bara AT & T behöver övertyga några fler innan en uppgörelse inte kan nås.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar