söndag 18 september 2011

Google Wallet Starta Likely morgon

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tWiiyvNK1es/:
IMAG0037

Förra veckan skrev Google ett fantastiskt teaser video för Google Wallet med George Costanza. Innebörden: Google Wallet skulle äntligen att lansera snart. Nu vi tror oss veta när i morgon.

Som du kan se i ovanstående bild är dokumentation skickas runt till partner som anger en September 19 lanseringsdagen. Vi har hört från andra att det är korrekt. Och det också ställer upp fint med NFC världskongressen , som drar igång i morgon i den franska Rivieran. Google är inte listad som en högtalare eller utställare på mässan, men deras huvudpartner MasterCard är officiell sponsor.

Tillbaka i maj när Google Plånbok och erbjudanden ursprungligen presenterades , uppgav Google att fältförsök för plånbok skulle beging omedelbart och att en officiell lansering skulle komma i sommar. De första rapporterna pekade mot en September 1 Starta. Tekniskt varar sommaren fram till september 22, så det ser ut som Google kommer att slå sina deadline med några dagar att avvara.

Även om detta kommer att bli den officiella lanseringen, kommer själva produkten sannolikt fortfarande vara ganska begränsade. Den enda officiellt kompatibla telefonen är Nexus S 4G, som bara finns på Sprint i USA Google har en NFC-klistermärke produkt för att få peka-och-betala till andra telefoner, men det är inte klart om det kommer att vara redo vid lanseringen eller inte . Hårdvara för att möjliggöra betalningar på handlaren änden behövs också. Och återigen har MasterCard varit den enda officiella partnern på kreditkortet sidan av saken hittills. Kanske Google kommer att ha mer att säga om det i morgon. Men ovanstående dokumentation fortfarande pekar på PayPass-aktiverade Citi MasterCard som det enda sättet att använda tjänsten för nu.

Det är också klokt för Google att få Plånbok där ute nu innan deras nästa flaggskepp Android, Nexus Prime, lanserar nästa månad. Det kommer också att få NFC funktioner inbyggda och kommer att föra Plånbok funktionalitet till den mycket större Verizon kundbas.


Företag: Google
Webbplats: google.com
Startdatum: 9 juli 1998

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar