söndag 18 september 2011

Honeywell och Opower laget upp för cloud uppkopplade smarta termostat

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/18/honeywell-and-opower-team-up-for-cloud-connected-smart-thermosta/:
Honeywell Smart termostat
Normalt skulle vi inte få alltför entusiastiska över en termostat , till och med ett så kallat smart en. Men till skillnad från vad som normalt passerar för ett "smart" hem värmelösning, Honeywells är kommande pekskärm enheter kommer att paras ihop med några riktiga hjärnor artighet av Opower. Detaljer om samarbetet fortfarande är lite tunn, men vi vet att kunderna kommer att kunna programmera och övervaka energianvändning, inte bara från termostaten sig utan via internet anslutna enheter som smartphones. Opower kommer även att ge förslag på trimning energikostnader. De första försöken beräknas starta under de närmaste månaderna med hjälp av allmännyttiga företag, men Honeywell småningom räknar med att erbjuda enheter genom bredare detaljhandeln kanaler. Kolla in hela PR efter pausen.

Fortsätta läsa Honeywell och Opower laget upp för cloud uppkopplade smarta termostat

Honeywell och Opower laget upp för cloud uppkopplade smarta termostaten publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 18 Sep 2011 06:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar