söndag 18 september 2011

På $ 99 dollar Styrplattan Återgår till HP: s anställda Purchasing Program on 28 September

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AMH3Gbm_G5c/:
john-biggs-touchpad-1

Det är inte ofta jag får skriva att det är en bra dag att vara en HP-anställd. Men det är också inte vardagen att HP-anställda erbjuds några av de sista pekplattor.

Företaget kommer att släppa en sista parti på $ 99 dollar / $ 149 hk pekplattor till anställda start 28 september klockan 9:00 PDT. Detta är per ett mail jag fick från en HP-anställd (inbäddade efter hoppet), som konstaterar pekplattor finns på en första kvarn bas och anställda bara får köpa en pekplatta - som vissa sannolikt kommer listan på eBay där pekplattor är för närvarande säljer för över $ 200. Solen är inställningen på styrplattan liv och HP kommer sannolikt redo att gå vidare, ordentligt bränd av sina ge sig in i landet av iPad.

Detta kommer, såsom anges i e-postmeddelandet, som HP HP tidigare har avbrutit styrplattan och tillät återförsäljare att klarering in dem på ett häpnadsväckande pris "clearing inventering och avveckla tillverkningen.": $ 99 för 16GB och $ 149 för 32GB. Butiker sålde ut nästan över en natt och lämnar några förhoppningar om att HP skulle släppa en annan sats. Tyvärr e jag fick inte närmare några andra styrplattan detaljhandeln även om jag skulle ägna stor uppmärksamhet åt Best Buy, Amazon och HP: s webbplats dagarna före och efter den 28: e. Det är en så bra affär.


Företaget Hewlett-Packard

Styrplattan fungerar som ingen annan tablet. Den tillåter användare att flytta fram och tillbaka mellan program, se relaterade verksamheter samlas automatiskt för att hålla ordning, svara på samtal och texter från HP Pre3 smartphones, webbplatser dela med andra HP webOS enheter, uppleva mer av webben med Adobe Flash Player 6 och 7 . Styrplattan tablet innefattar grundläggande produktivitet apps direkt ur lådan. Användare kan samarbeta med kollegor med hjälp av Google Docs eller Box.net, skriva ut trådlöst till kompatibla nätverksanslutna HP-skrivare, ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar