söndag 25 september 2011

Skytex licenser ExoPC UI för Skytab S-serien Windows 7 tablet

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/25/skytex-licenses-exopc-ui-for-skytab-s-series-windows-7-tablet/:
ExoPC kanske inte har bowlade folk över med sin egen Slate förra året (eller träffat sin egen löfte av några allt-i-ett datorer i sommar), men företaget lade fram ett otvivelaktigt unik UI, som man sedan har försökt att licensiera till andra . Nu är det hittat vad som verkar vara dess första tagare i Skytex, som har antagit den anpassade beröring lagret för sin nya Skytab S-serien Windows 7 tablet. Liksom ExoPC själv, här rymmer en 9,7-tums kapacitiv skärm, även om den interna få en uppgradering till en dual-core Atom N550-processor, som är parade med 2 GB DDR3 RAM och en som-ännu-obestämd mängd lagringsutrymme. ExoPC beskriver också denna version av användargränssnittet som en "specialutgåva", även om det inte är att visa upp alltför många av de förändringar ännu. Det finns inga ord på ett pris ännu heller, men tablet förväntade för leverans i början av oktober.

Fortsätt läsa Skytex licenser ExoPC UI för Skytab S-serien Windows 7 tablet

Skytex licenser ExoPC UI för Skytab S-serien Windows 7 tablet ursprungligen visades på Engadget på Sun, 25 Sep 2011 07:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Skytex | Tipsa | Kommentarer

1 kommentar:

  1. Skytex Licenses ExoPC UI Skytab S Series Tablet Windows only 7 9.7-inch capacitive display and expected by October

    Read more: http://www.tech.currentblips.com/2011/09/skytex-licenses-exopc-ui-skytab-s.html#ixzz1Yy3qHPYW

    SvaraRadera