söndag 9 oktober 2011

Barnes & Noble drar DC Comics från hyllorna över Kindle ståhej, risker Martian Manhunter vrede

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/08/barnes-and-noble-pulls-dc-comics-from-shelves-over-kindle-kerfuffl/:
Ärligt talat, vi avråder från att korsa någon som ges till kostymerade superheroics, men en är en politik. Boka säljer jätte Barnes & Noble har börjat dra välja DC Comics från butikshyllorna den här veckan, som svar på en uppgörelse träffas mellan förlaget och Amazon, som gör digitala kopior av ett antal serier endast tillgängliga via online-återförsäljare för användning med kommande Kindle Fire . Flytten är en del av Barnes & Noble har som policy att ta bort fysiska böcker från sina hyllor, om de tillgängliga digitala versionen av texten inte erbjuds upp till företaget. Enligt en exec ", att sälja och främja den fysiska boken i vår butik showrooms och inte har e-bok tillgänglig för försäljning skulle undergräva vårt löfte till Barnes & Noble kunderna att göra tillgänglig varje bok, varsomhelst, närsomhelst." J'onn J'onzz har ännu inte väga in i frågan.

Barnes & Noble drar DC Comics från hyllorna över Kindle ståhej, risker Martian Manhunter vrede publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 8 oktober 2011 19:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Neil Gaiman (Twitter) , Blödning Cool | källa CNN | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar