söndag 9 oktober 2011

Cybook prepping Odyssey läsaren med High Speed ​​bläckpatroner skärmen

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/09/cybook-prepping-odyssey-reader-with-high-speed-ink-system-screen/:
Bookeen Odyssey
Det ser ut som Bookeen kan äntligen vara genom retas oss - företaget förbereder sig för att frigöra Odyssey, en läsare sport dess höge systemkortnummer bläck. Den modifierade Pearl E Ink-skärmen har visat upp flera gånger, spela upp video och surfa på webben . Nu blir det äntligen göra övergången från intressanta tech demo till verkliga produkten. Ännu bättre, har den 6-tums, full rörelse-kapabel skärm parats ihop med en touch lager, vilket innebär att den kunde leverera en tablet-liknande upplevelse med batteritiden närmare en traditionell e-läsare. Under huven sitter en en 800 MHz Cortex A8-processor från Texas Instruments och en WiFi-radio, förmodligen för nedladdning av innehåll och surfa på webben. The Odyssey är räknar med att börja levereras i Europa under de närmaste veckorna, men Bookeen har ännu inte avslöja ett pris. Du kan kolla in maskinen översatta PR vid källan länken.

Cybook prepping Odyssey läsaren med High Speed ​​bläckpatroner skärmen visades ursprungligen på Engadget på Sun, 9 oktober, 2011 14:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa Bookeen (översatt) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar