söndag 9 oktober 2011

Weekly armbandsur Round Up

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/QfliLLzHSXM/:
scaled.Sinn-ezm10

De som letar efter en gjorde high-end klocka med utseende och funktionalitet bör kolla Breitling är 2011 version av sin Colt klockor . De har lust med hög precision schweiziska kvarts rörelser med en noggrannhet på några sekunder per år. Mekaniska klockor i jämförelse har en noggrannhet på några sekunder per dag.

Särskilda görs som en begränsad upplaga för den japanska marknaden för att fira deras F1-lopp, har Hublot producerat F1 King Power Suzuka titta på alla TechEd ut och gjort upp i färger den japanska flaggan.

Kom ihåg att slide-regler? Det är OK, inte vi heller - även om denna klocka gör. Fortis ger en begränsad upplaga B-47 Calculator klocka som påminner oss om hur mycket vi behöver digitala beräkning i våra liv.

Mycket få mekaniska klockor har komplikationer som indikerar temperaturen. Ball klockor är bland de få som gör och de har släppt två retro söker modeller Trainmaster klocka för att hedra de män som uppfann Celsius eller Fahrenheit skalor .

Typiskt moderna klocka varumärke MB & F tar ett steg och föreställer sig hur det skulle ha varit som att ta fram en futuristisk klocka 100 år sedan. Resultatet i den vackra och spännande nästan steampunk Legacy Maskin nr 1 klocka .

Visst en underlighet, men ändå roligt - denna Itay Noy X-Ray klocka från Israel leker med tanken på att ha en se-igenom ratten som inte riktigt ser ändå.

Ah ja, över teknik när den är som bäst. Ungefär $ 80.000 och en massa FYNDIGHET får du här De GRISONOGO Otturatore klocka som använder en mycket komplicerad mekanism för mekanisk cykling genom sina olika ringa funktioner.

Vi vill ha en av dessa. Du kan ange att vinna en helt ny Seiko Sportura Kinetic Diver klocka här .

Klicka för att se bildspel.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar