söndag 9 oktober 2011

Fråga Engadget: bästa WiFi repeater setup för att döda trådlös döda zoner?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/08/ask-engadget-best-wifi-repeater-setup-for-killing-wireless-dead/:
Vi vet att du har frågor, och om du är modig nog att be världen för svaren, här uttaget att göra det. Veckans Fråga Engadget förfrågan kommer till oss från Doug, som verkar ganska trött på dem som bekymrar WiFi döda zoner i hans boning. Om du vill skicka in en förfrågan av din egen, slå oss en signal på fråga [at] Engadget [dawt] com.

"Jag har en Wireless-N router, men det fick gå i källaren. Som ett resultat finns det några områden som får liten eller ingen signal i mitt hem. Vad kan jag göra för att fylla dessa deadspots?"

Så, nätverk gurus i världen - vad är din repeater inställningar ut? Vi siktar på något förenklade, något som en konsument skulle kunna slänga ihop utan att behöva hyra motsvarande en Geek Squad. Varje svälla repeater / router rekommendationer för en broder i nöd?

Fråga Engadget:? Bästa WiFi repeater setup för att döda trådlös döda zoner ursprungligen visades på Engadget , lör, oktober 8, 2011 22:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar