söndag 9 oktober 2011

(Grundare Stories) Birchbox: Sälja prenumerationer överraska Skönhet Prover för $ 10 i månaden

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/eetD_CIkMW8/:
BB Sequence 2 Idea.mov

Hayley Barna och Katia Beauchamp är grundare av Birchbox och stoppas av vår studio till berättelser band Grundare med Chris Dixon .

Beauchamp säger Dixon att "Birchbox är en ny prenumeration detaljhandel modellen" där kunden fyller i profiler och ta emot Kurator skönhetsprodukter med posten. Månadsavgiften är $ 10. Om en kund är helt nöjd med ett prov hon kan köpa en detaljhandel stora objekt genom Brichbox s nättidning.

Idén till Bichbox sprungna ur verkliga livet erfarenhet. Barna är vän var en skönhet redaktör och frågade Barna att testa topprodukter att hon curator för henne. Att vilja återskapa upplevelsen för andra, säger Barna de lanserade "en prenumeration modell" och "sätta några redaktionella innehållet runt den."

Beauchamp tillägger: "varje kvinna önskar att hon hade en vän som bodde i New York och hade tillgång till denna redaktörens garderob så det var typ av kundens sida av inspiration." På affärssidan tanken var, "vilka branscher har ju T hade verkligen deras tekniska renässans än? "

Med en idé och industri i handen började de testa konceptet.

I videon nedan berättar Barna Dixon de initialt testas med 200 kunder och åtta varumärken över två månader. De ville se om varumärken skulle vara "entusiastiska över det faktum att vad vi kan ge dem ROI data" på deras provtagning insatser, uppgifter som traditionellt hade saknats. Och på kundsidan, ville de se om kunden skulle betala för proverna om prover levereras i en attraktiv presentation.

I båda fallen svaret kom tillbaka ja. Birchbox hävdar nu mer än 45.000 betalas abonnenter och växer. Sista augusti New York-baserade startup upp $ 10.500.000 serie A från Accel, första omgången och andra.

Se till att höra mer om Barna-och Beauchamp berättelse genom att kolla in både video.

Tidigare episoder av Grundare berättelser med ledare, inklusive Soraya Darabi och Lauren Leto här .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar