söndag 9 oktober 2011

Motorola Admiral spionerade i det vilda, väntar tålmodigt på sin tur att segla ut ur hamnen

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/08/motorola-admiral-spied-in-the-wild-waiting-patiently-for-its-tu/:
Vi kan inte föreställa er detta amiral vill stanna kvar i hamnen under mycket längre tid, men dagen för avresan från hamn är fortfarande oklart. Lyckligtvis Motorola amiral - är en sjömil närmare havet av färdiga produkter, nu när vi har gått i arv några bilder av befälhavaren sig i - den enhet som vi antar kommer att bli orädda ledare av Direct Connect flotta det vilda. Det är precis som vi har väntat, som det ser ut ganska nära den version vi såg i nu-dras "officiella" videon . Enligt bilden snapper, den amiral är "besvärlig att hålla på grund botten är så tunn och telefonen är mycket topptyngda." Det är också känt som XT603, och föga förvånande körs på Moto egenutvecklade gränssnitt (tidigare kallat MOTOBLUR). Vi hörde inte av någon förändring i specifikationer, så för nu är vi fortfarande väntar att se militära-certifierade telefonen levereras med en 1,2 GHz single-core Qualcomm MSM8655 processor, Android 2,3, 3,1-tums VGA-skärm, en 5MP bakre kamera med 720p HD-videoinspelning och ett 1860 mAh batteri. Ytterligare en bild på sidorna nedan. Ljud av, lösa kanoner - är detta amiral kommer att kommandot din närmaste två-års kontrakt?

[Tack, anonym]

Fortsätt läsa Motorola amiral spionerade i det vilda, väntar tålmodigt på sin tur att segla ut ur hamnen

Motorola Admiral spionerade i det vilda, väntar tålmodigt på sin tur att segla ut ur hamnen ursprungligen visades på Engadget , lör, 8 Oktober, 2011 20:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar