söndag 9 oktober 2011

U-verse på Xbox 360 är att få uppgraderas i november, men kommer att kräva XBL Guld

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/09/u-verse-on-xbox-360-is-getting-upgraded-in-november-but-will-re/:
De goda nyheterna för alla som alla som använder sin Xbox 360 som en AT & T U-verse set-top-box , är att det kommer att uppgraderas som en del av den nya dashboard uppdatering kommer i höst. Det innebär stöd för integrerad sökning, nya användargränssnitt och styrning via röst eller gester med Kinect. De dåliga nyheterna? Efter uppdateringen fungerar den bara om du är också en abonnent till Xbox Live Gold. Inga problem om du redan sprita ut för att få din Gears 3 co-op på, men inte så häftigt om du inte planerar på att köpa de spel-paketet bara för att titta på lite tv. Giant Bomb har pratat med Microsoft och av de nya tjänsterna, några, som BBC, kan vara tillgängliga utan ett inbetalat Guld passera, men för HBO Go, Dailymotion och andra du behöver för att slänga lite pengar Redmond väg. För att lindra smärtan, är AT & T gungade en engångsavgift på SEK 60 hp gentemot sina användare med paketet - fortfarande inga ord på om du behöver betala den installationen avgift för en ny inställning efter uppgraderingen går igenom.

U-verse på Xbox 360 är att få uppgraderas i november, men kommer att kräva XBL Guld ursprungligen visades på Engadget på Sun, 9 okt 2011 07:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar