torsdag 25 november 2010

Creative's 7-tums ZiiO tablett träffar FCC, slet i komponent-kretsar

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/24/creatives-7-inch-ziio-tablet-hits-the-fcc-ripped-into-componen/:
Creative har inte gått allmänheten med en USA-release fönster för Ziio tabletter , men det är förmodligen bara en tidsfråga - den 7-tumsmodellen anlände till FCC denna vecka, komplett med manual och härliga ögonblicksbilder av dess inälvsprodukter alla som ut. Det finns inget tvivel om att ZiiLABS ZMS-08 system-on-a-chip front och center, flankerad av fyra plattor av NAND-flash från Hynix Semiconductor, och i det övre vänstra hörnet kan du även se AzureWave chip ansvarar för 802.11 b / g WiFi-anslutning och Bluetooth funktioner. Inget av detta enkla skönhet kan kompensera för det faktum att en resistiv pekskärm är att ringa alla skott , men batteritiden bör vara relativt lång - FCC dokumentation beskriver ett chunky 5.000 mAh litium-jon-cell, bilder som finns nedan. På bilden: FCC mosa den stackars enheten i kopiösa mängder av polystyren.

Creative's 7-tums ZiiO tablett träffar FCC, slet i komponent-krets som ursprungligen visades på Engadget på Wed, 24 Nov 2010 22:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa FCC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar