torsdag 25 november 2010

Syte shirt nykonstruktioner IPAD-bärande version införs smartphone edition

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/25/syte-shirt-redesigns-ipad-toting-version-introduces-smartphone/:
Titta, det är inte pinsamt. Vi är för Waltzing runt middagsbordet, IPAD Syte skjorta på , med ett bildspel av pilgrimer och Tofurkys att verkligen "visa vår ande." Men hur är det jublande bland oss som inte handlar om att en del sätt med sina surt förvärvade musslor för att plocka upp en IPAD? Ange shirt Smartphone Syte. Liksom den ursprungliga, helt svart skjorta är handgjord i San Diego, men mycket till skillnad från originalet, en är det här för att hålla din iPhone, Droid Incredible eller vad handenhet du så råkar äga. Ännu bättre, det finns en dragkedja påse på toppen för att förhindra stöld, och både liggande och stående format är väl underbyggd. Den skärmskyddet accepterar fortfarande finger berör, och det är både damm och vatten resistent - du vet, om din svartsjuka bandmedlemmar besluta att släck när du vägrar att ta bort det innan du beger dig ut på scenen. Hit källan länk för att beställa din för $ 39.95. Allvarligt, gör det. Ingen tittar.

Fortsätt läsa Syte shirt nykonstruktioner IPAD-bärande version införs smartphone edition

Syte shirt nykonstruktioner IPAD-bärande version införs smartphone utgåva ursprungligen visades på Engadget tis, 25 Nov 2010 10:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Syte Shirt | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar