torsdag 25 november 2010

Samsung Stealth V avslöjad med DLNA-certifiering: 4,3-tums skärm, 2,2 Android?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/25/samsung-stealth-v-outed-with-dlna-certification-4-3-inch-screen/:
DLNA-certifiering, du riktigt talare. Efter i den berömda traditioner FCC och Bluetooth SIG läckor, nu ser det ut som vi har lite information om Samsungs Stealth V. Förutom DLNA över 802.11b/g/n (naturligtvis), den 4,3-tums AMOLED med WVGA-upplösning sport Android 2.2 och en 8-megapixelkamera. Låter det bekant? Swap Froyo med pepparkakor och alla dessa bitar rada upp ganska bra med den mystiska flaggskeppet telefonen upptäckte vi för två veckor sedan . Och det leder oss till spekulationer baserade på namnkonventioner: den här posten bär SCH-i510 modellnummer, som ligger bara tio upp på Fascinate , Verizons Galaxy S variant. Flagship uppföljare? Det skulle låta om just då, i likhet med ett CDMA chipset inuti. Få mer certifieringar och vi bör ha en mycket bättre känsla för framtiden av denna.

[Tack till alla som skickat detta i]

Samsung Stealth V avslöjad med DLNA-certifiering: 4,3-tums skärm, 2,2 Android? ursprungligen visades på Engadget tis, 25 Nov 2010 13:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink GSM Arena | källa DLNA (PDF) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar