torsdag 25 november 2010

Nexus S poserar för Mr Blurrycam, nonchalera dem signatur kurvor

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/25/nexus-s-poses-for-mr-blurrycam-flaunting-those-signature-curve/:
Att fina bastion av cellulära modding skicklighet kallas XDA-utvecklare fått vissa särskilt välsmakande snaps detta fina Thanksgiving morgon - spion skott av Samsungs svårfångade Nexus S kör ett operativsystem som ser hemskt ut Pepparkakor, som man kallar " Android version 2.3 "och idrottsliga ett nytt bakstycke som skulle se helt normalt på den ursprungliga Samsung Galaxy S , om inte för extra kurvor. XDA källa hävdar också att det har en 720p-videokamera, men andra specifikationer är fortfarande lite skakig. För att vara tydlig, är detta definitivt telefonen att Eric Schmidt visade oss på Web 2.0 Summit, men den bakre luckan ser mycket längre bort - förutsatt att Samsung inte har skrotats den för en dual-core-version , skulle vi inte förvånad om vi såg den igen i person ganska snart. Hit upp vår källa länk för några skott av en grön och svart operativsystem som körs på AMOLED skärm.

[Tack, sid]

Nexus S poserar för Mr Blurrycam, nonchalera dem signatur kurvor ursprungligen visades på Engadget tis, 25 Nov 2010 01:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa XDA-utvecklare | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar