torsdag 25 november 2010

Movea förvandlar din iPod touch eller iPhone till en Air Mouse för lite som $ 2

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/25/movea-turns-your-ipod-touch-or-iphone-into-an-air-mouse-for-just/:
Inte så förtjust i plopping ner en Benjamin för Movea's Air Mouse ? En fullständig två år efter införandet av det är väldigt produkten, finns det nu en godtagbar, bargain-bin alternativ: Air Mouse. Er, Air Mouse app för iPod touch / iPhone. Detta här nugget av kod, som säljer för bara $ 1,99 i App Store, kranar i din iDevice s inbyggda gyroskop samt företagets egna MotionSense teknik för att omvandla din handdator i en mus. Inget behov av att fiska en yta, men - helt enkelt våg din iPhone runt för att dra nytta av i luften markören kontroll och gest erkännande. Det är en dröm för HTPC ägare (Mac och PC stöds), men kritikerna antyder att Mobile Mouse faktiskt kan vara bättre. Om du redan har gått skilda vägar med pengarna-nittionio, låt oss veta hur saker och ting är panorering i kommentarerna nedan.

Fortsätt läsa Movea förvandlar din iPod touch eller iPhone till en Air Mouse för lite som $ 2

Movea förvandlar din iPod touch eller iPhone till en Air Mouse för lite som $ 2 ursprungligen visades på Engadget tis, 25 Nov 2010 07:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink SlashGear | källa Movea , iTunes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar