torsdag 25 november 2010

Sony sägs vara på jakt efter nya talmannen att lätta Sir Howard's last

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/25/sony-said-to-be-looking-for-new-president-to-lighten-sir-howard/:
Sir Howard Stringer är en upptagen man. För tillfället innehar ordförande, VD och koncernchef titlar på Sony, man är ansvarig för en av de mest vidsträckta imperier i historien om väldighet, vilket förmodligen är anledningen bolagets nu sägs vara ute efter någon att efterträda honom på en av dessa tjänster. Bloomberg: s rapportering att Sony är att ha interna diskussioner om att utse en ny president, med Kaz Hirai och Hiroshi Yoshioka identifierats som namnen på toppen av högen. Paret är för närvarande ansvarar för att hantera en halv varje Sonys breda hemelektronik portfölj och det är anmärkningsvärt att den japanska jätten verkar vara ute efter sitt nästa stora ledare från hårdvaran sidan av verksamheten. Om denna spekulation bär frukt, kan förvänta sig nästa ordförande att vikariera Stringer på kort sikt och att så småningom efterträda honom som topp banan när den nuvarande härskaren bestämmer sig för att hänga upp sin blåklint-blå slips.

Sony sägs vara på jakt efter nya talmannen att lätta Sir Howard's last ursprungligen visades på Engadget tis, 25 Nov 2010 04:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Bloomberg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar