torsdag 25 november 2010

Windows Phone 7 blir användarvänliga hacka för att kringgå Marketplace, lastning din egen apps

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/25/windows-phone-7-gets-user-friendly-hack-for-bypassing-the-market/:
Nu när du har fått ditt Windows Phone 7 enheten utspärrade öppen för USB-masslagring använda , varför inte göra det vänliga mot icke-börsen apps också? Microsofts varit påträngande hittills om att hålla sideloaded apps ur ekvationen om du inte är en utvecklare, men ett nytt verktyg som kallas ChevronWP7 - Kompatibel med Windows XP SP2 och uppåt - kommer att "låsa upp" ditt lilla odjur så att du kan installera vilka du vill utan att gå via butiken. Förmodligen kommer denna komma till hands för att installera saker Microsoft skulle aldrig drömma om godkännande - och det är en hel del mindre hacky än en iPhone jailbreak från det ser ut. Ha så kul och säkert därute, folk.

[Tack till alla som skickat detta i]

Windows Phone 7 blir användarvänliga hacka för att kringgå Marketplace, ladda ditt eget program som ursprungligen visades på Engadget tis, 25 Nov 2010 11:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa ChevronWP7 | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar