torsdag 25 november 2010

Windows Phone 7 Marketplace träffar 3.000 program och spel, lockar 15.000 utvecklare

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/25/windows-phone-7-marketplace-hits-3-000-apps-and-games-attracts/:
Det är svindlande att tänka på hur mycket saker och ting har förändrats i mobiltelefonen industrin de senaste åren. Då säljare gång mätt framgång till stor del i termer av förskjutits enheter, är framtida framgång nu mätt i antalet program, spel, och devs lockade till varje motsatta plattform i en spirande smartphone marknaden. Förra veckan meddelade Nokia att man hade lockat i några 400.000 nya utvecklare under det senaste året . Nu Microsoft är bjudet ut ett tämligen magert (som jämförelse) 15.000 Windows Phone utvecklare "signalera sin avsikt att ställa spännande innehåll till Windows Phone." Nog underförstådda arbetskraft för att driva långt utöver de 3.000 program och spel förväntas att befolka Windows Marketplace i slutet av denna vecka. Naturligtvis objektivt mäta en utvecklare avsikt att utveckla på en plattform är svårt. Och sannerligen, potentialen är plattformen inte det primära driver köpbeslut av de flesta konsumenter - inte med så många livskraftiga telefoner som finns idag. Ändå är det bra att se sådana optimism tillsammans med det faktum att de allra flesta människor i världen - flämta -! Fortfarande inte använder smartphones.

[Tack till alla som skickat detta i]

Windows Phone 7 Marketplace träffar 3.000 program och spel, lockar 15.000 utvecklare ursprungligen visades på Engadget tis, 25 Nov 2010 09:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Windows Team Blog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar