torsdag 25 november 2010

Pleco kinesiska ordbok iPhone app nu hantering i realtid bild översättningar

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/24/pleco-chinese-dictionary-iphone-app-now-handling-real-time-image/:
Snacka om lägligt. Vi har väntat i månader (med spänning, kan vi tillägga) för Pleco 2,2 äntligen träffa Apples App Store, och efter det att handeln med ett par dagars buggar lanseringen förra veckan, kan vi äntligen säga att det är ute och redo att dominera någon av de kinesiska läxor du har hastigt förhala på. Den Pleco kinesiska ordbok finns nu i App Store på version 2.2.1 med stöd för både fullscreen handskrift och live kamera-baserade teckenigenkänning. Ta gärna en titt på videon förbi paus om du fortfarande är nyfiken på vad denna app kan göra för dig, och känn dig fri att slänga dina erfarenheter med den ner i kommentarer nedan. Här är hoppas detta bara är den första av många språk Pleco beslutar att ta itu med - inte om att vi mycket på att slänga ut subtila ledtrådar.

Fortsätt läsa Pleco kinesiska ordbok iPhone app nu hantering i realtid bild översättningar

Pleco kinesiska ordbok iPhone app nu hantering i realtid bild översättningar publicerades ursprungligen på Engadget på Wed, 24 Nov 2010 20:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa iTunes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar