torsdag 25 november 2010

Woow Digitals The One tablett kockar upp Tegra 2 med pepparkakor lagom till jul

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/25/woow-digitals-the-one-tablet-cooks-up-tegra-2-with-gingerbread/:
Nej, det kan vi inte säga att vi någonsin har hört talas om woow Digital innan heller, men vi har bara fått några mycket legit snygga bilder av bolagets kommande tablett, blygsamt med titeln The One. Googles förestående Android Pepparkakor release utlovas som OS, medan den inre utrustning omfattar ett NVIDIA Tegra 2 kärnan, 1GB RAM, och 16GB flash lagring. På framsidan hittar du en 10-tumsskärm som spänner över ett 1024 x 600 upplösning, medan trådlös uppkoppling tas om hand med Bluetooth, WiFi och WCDMA 3G radio inbyggd woow säger oss att det planer på att lansera den ena i Japan innan jul på ett pris på ¥ 42,000 ($ 504), vilket kommer att följas upp av tillgänglighet i Hong Kong, Taiwan och Europa. Tja, hade det bättre hoppas att utgåveschema inte skift, eftersom kom CES 2011 bör vi vara upp till våra öron i Tegra 2 tabletter och telefoner .

Fortsätt läsa woow Digitals The One tablett kockar upp Tegra 2 med pepparkakor lagom till jul

Woow Digitals The One tablett kockar upp Tegra 2 med pepparkakor lagom till jul publicerades ursprungligen på Engadget tis, 25 Nov 2010 08:50:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar