torsdag 25 november 2010

Nexus S i naturen ger oss en suddig Pepparkakor genomgång

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/25/nexus-s-in-the-wild-gives-us-a-blurry-gingerbread-walkthrough/:
Det gamla ordspråket "när det regnar, häller den" verkligen gäller med läckor - och att detta syfte Nexus S vi såg aa några timmar tillbaka är nu påslagen och redo att ge oss en frustrerande suddig förhandsvisning av Android 2,3 (som du kanske känner bättre som pepparkakor ). Naturligtvis Eric Schmidt själv gjorde samma sak på scenen vid Web 2.0 Summit nyligen, men det finns en skillnad: Schmidt inte skulle erkänna att han höll en Nexus S, skulle inte visa oss alla av pepparkakor's UI tweaks och skulle inte ta en massa mörka, låg kvalitet skott och skicka dem till XDA-utvecklare. Det finns inte mycket att se här, men du kan göra några av ikonerna på den nydesignade, mörklagda statusfältet, den redone telefonens knappsats och skärmen Om där vi får bekräftelse på att det verkligen är en Nexus S kör 2,3 ( beviljats, den här skärmen otroligt lätt att förfalska, men vi tillåter det i ljuset av alla de andra synliga bevis vi har på gång här). Tyvärr är det fortfarande inte alls klart när Nexus S är faktiskt lanserar ... så för nu ska vi ta så många av dessa högt ISO gallerier som vi kan få.

Nexus S i naturen ger oss en suddig Pepparkakor genomgång som ursprungligen visades på Engadget tis, 25 Nov 2010 14:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa XDA-utvecklare | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar