torsdag 25 november 2010

OnLive att tacka de medlemmar som grundade med gratis MicroConsoles

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/25/onlive-giving-thanks-to-its-founding-members-with-free-microcons/:
Har du varit ridning OnLive bangwagon från början ? Om så är fallet vill du lyssna här lilla Thanksgiving meddelande från företaget, som erbjuder en gratis MicroConsole ett tidigt speltjänst moln användare - vem dubbningar grundande medlemmarna - förutsatt att de har köpt licenser för minst två matcher på sin tid. Den minimala TV-adapter kostar normalt $ 99 dollar, men kvalificerade ledamöter kommer att kunna få det gratis om de förbeställa det nu, även om de kommer att behöva våren för att täcka leveranskostnader. När det gäller mer försiktiga bland er som alltid bara köpte en PlayPass kommer OnLive låta dig få en gratis Full PlayPass (motsvarande ett gratis spel) i stället för hårdvara. Så, oavsett hur du skär det, det är bra att vara först.

OnLive att tacka de medlemmar som grundade med gratis MicroConsoles publicerades ursprungligen på Engadget tis, 25 Nov 2010 02:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Joystiq | källa OnLive | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar