måndag 27 december 2010

Amazons tredje generations Kindle nu sin storsäljande produkt ... genom tiderna!

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/27/amazons-third-gen-kindle-is-now-its-bestselling-product-of-a/:
Fundera över alla de saker du har köpt från Amazon, alla de saker du ville, men hade inte råd att köpa från Amazon, alla mycket populära mode och trender som har gått igenom denna onlinebutik är kortfattat, men förbränd historia ... vart och ett av dessa har nu hamnat i skuggan av den mäktiga försäljningen av tredje generationens Kindle. Jeff Bezos och team har idag meddelat att deras senaste och bästa Kindle har blivit deras bästsäljande produkt genom tiderna, tack vare en stor del på en aggressiv pris som har varit "tillräckligt låg för att människor inte behöver välja", som Jeff uttrycker det , mellan en e-läsare och en tablett - de har bara gått och köpt båda, tydligen. Ack, vi är fortfarande inte närmare känner till den exakta siffran Kindle försäljning, men som verkligen bryr sig på denna punkt, sakens ser ut som en stormande succé.

Fortsätt läsa Amazons tredje generations Kindle nu sin storsäljande produkt ... genom tiderna!

Amazons tredje generations Kindle nu sin storsäljande produkt ... genom tiderna! ursprungligen visades på Engadget på måndag, 27 Dec 2010 10:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar