måndag 27 december 2010

Sonic the Hedgehog debiterar din Wiimote induktivt, men han kommer inte gilla det

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/27/sonic-the-hedgehog-will-charge-your-wiimote-inductively-but-he/:
Sonic the Hedgehog debiterar din Wiimote induktivt, men han kommer inte gilla det
Han kan vara blinkande fred tecken, men du kan berätta från blicken i hans ögon att Sonic egentligen inte spännande att göra något för att stödja Nintendo . Detta är katten som gjorde spränga bearbeta en verklighet, vars missbruk för guldringar är legendarisk, och som inte har medverkat i en riktigt bra spel sedan, ja, eftersom Sega slutat tillverka hårdvara, nu reduceras till detta. Titta på honom, på toppen av en mock flytande plattform, brun och tan schackrutiga bas med en grön topp där du kan ställa din Wiimotes för laddning utan att ta bort dem om deras förebyggande mediciner. Även om pressmeddelandet nämner inte detta var vi förledas att tro att detta faktiskt inte drivs av din vägguttag, i stället av andar luddiga små ekorrar och kaniner instängda i, vilket gör detta $ 49,99 statyett från Mad Catz allt mer skändlig .

Sonic the Hedgehog debiterar din Wiimote induktivt, men han kommer inte gilla det ursprungligen dök upp på Engadget på måndag, 27 Dec 2010 13:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CoolestGadgets.com | källa Mad Catz | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar