måndag 27 december 2010

DIY tredje person kameran riggen ger dig möjlighet att uppmärksamma vad som är viktigast: du

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/27/diy-third-person-camera-rig-allows-you-to-pay-attention-to-what/:
Nu är detta ett märkligt projekt att genomföra, säkert - men som inte gör det ointressant. Och intressant det är förvisso. Över på Instructables kan du hitta närvarande steg-för-steg-instruktioner för hur du skapar din alldeles egna kamera setup, vilket gör att du kan se dig själv verktyg runt i tredje person. Konstigt, eller hur? Hela installationen består av en kamera riggad på ryggen från ett avstånd tillräckligt långt för att filma dig bakifrån, ett par glasögon video att bära när du driva omkring om, och eventuellt en radiosändare, så att en fjärrskådare att gå in på kul och titta tillsammans med dig. Hur fungerar det? Lite oroväckande om ni frågar oss, men det är något vi absolut skulle överväga att ge ett försök, om så bara en gång. Hit upp källan för fullständiga instruktioner samt för visningar av upplevelsen. Det finns en video efter rasten.

Fortsätt läsa DIY tredje kamera rigg person kan du vara uppmärksam på vad som är viktigast: du

DIY tredje person kameran riggen ger dig möjlighet att uppmärksamma det som är viktigast: du ursprungligen dök upp på Engadget på måndag, 27 Dec 2010 14:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Instructables | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar