måndag 27 december 2010

ComScore: Facebook går om Yahoo är nu den tredje mest trafikerade webbplats i världen

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/27/comscore-facebook-overtakes-yahoo-is-now-the-third-most-traffi/:
ComScore, - en gemensam måttenhet som används för att mäta internettrafik - visar upp några imponerande statistik i dessa dagar. I november månad, till exempel komma hann Yahoo för första gången i världen trafik, med det sociala nätverket nabbing 648 miljoner unika besökare medan portalen uppkallad efter Gulliver's Travels drog i 630 miljoner. Vad betyder det här för? Jo, för att påpeka det uppenbara, det verkar som samtidigt komma fortsätter sin episka tillväxten, den relativt flacka läget i Yahoos trafik är helt enkelt inte tillräckligt för att behålla sin tredje plats plats bakom Google och Microsofts webbplatser som ta upp platser och en två konsekvent. En anteckning om dessa ComScore statistik, bara i fall du undrar om det sista: det "grupper" webbplatser tillsammans i stället för att räkna enskilda webbadresser, så till exempel Microsoft-webbplatser vidta andra plats en masse. När det gäller USA trafik, komma fortfarande spår Yahoo lite, med 152 miljoner besökare och 181 MSEK för respektive, så om de verkligen hoppas på världsherravälde, har de fullt upp för dem. Vi tittar på dig, Mark!

ComScore: Facebook går om Yahoo är nu den tredje mest trafikerade webbplats i världen som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 27 Dec 2010 13:50:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TechCrunch | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar