måndag 27 december 2010

Eutelsats Ka-lör skjuts iväg på äventyr och bra upplänk hastigheter (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/27/eutelsats-ka-sat-blasts-off-for-adventure-and-good-uplink-speed/:
Eutelsats Ka-lör skjuts iväg från Kazakstan, letar efter äventyr och god upplänk hastigheter (video)
Åh, titta på dig Europa, med vit jul snöstormar och din fantasi satelliter. Alla stolta och skryter som din Internet näst strålande fordon på lika många månader raketer iväg i omloppsbanor glömska. Efter November's Hylas en är Ka-Sat, med samma hjälpbelysning teknik för att regna ner begränsad, fokuserade områden på uppkopplingen som är ett par hundra kilometer tvärs över, möjliggör bättre förvaltning av den totala satellit bandbredd. Hylas 1 använde sina strålar för att täcka områden över hela Storbritannien och Östeuropa, medan Ka-lör kommer att täcka fler områden i Europa och också drabbat delar av Mellanöstern. Maximihastigheter erbjudas abonnenterna kommer att vara 10 Mbps ned, 4Mbps upp, men med bara 900Mbps i omgångar totalt per bom vi tänker som kan bli lite långsammare på lördagskvällarna. Obligatoriska nedräkning och Blastoff videon nedan.

Fortsätt läsa Eutelsats Ka-lör skjuts iväg på äventyr och bra upplänk hastigheter (video)

Eutelsats Ka-lör skjuts iväg på äventyr och bra upplänk hastigheter (video) som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 27 Dec 2010 09:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PC World | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar