måndag 27 december 2010

Samsung Vibrant och fascinera få Froyo i Kanada, förhoppningsvis med färre buggar här gången

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/27/samsung-vibrant-and-fascinate-get-froyo-in-canada-hopefully-wit/:
En snabb gåskarl på Samsungs kanadensiska supportsidan för Galaxy S linjen visar att två Android 2,2 uppdateringar finns för närvarande tillgängliga: en för Vibrant - erbjuds av Bell, Virgin Mobile och SaskTel - och en för Fascinate som säljs vara Telus. Allt detta följer bara några dagar efter Sammy var tvungen att dra den livliga s Froyo uppdatering på ord som det verkade vara döda den interna microSD lagring, så förhoppningsvis detta bygga kommer att vara bara lite mer drama-fri. Åh, och Samsung hade sagt från början att Telus Fascinate ägarna skulle vänta tills nästa år att uppgradera sina enheter, så det är ganska snyggt att de kunde tygla den i lite och få den skjuts på sluttampen av 10. Så ha kul, kanadensare - du har slagit dina vänner med T-Mobile Vibrants och Verizon fascinerar till punsch på den här, och vi uppmuntrar dig att herre över dem vid varje tillfälle.

[Tack, Robert B. ]

Samsung Vibrant och fascinera få Froyo i Kanada, förhoppningsvis med färre buggar här gången ursprungligen dök upp på Engadget på måndag, 27 Dec 2010 03:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Samsung | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar