måndag 27 december 2010

iPhone 4 fastnar med NFC 'klistermärke' från Japans Softbank

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/27/iphone-4-gets-stuck-with-nfc-sticker-from-japans-softbank/:
En av de mindre kända förutsägelser om Mayakalendern förutsäger att 2011 kommer bli ett år av NFC . Den kontaktlösa kommunikation saker ser ut att vara att bygga alla typer av ström i västvärlden, men inte förlora tron på din nuvarande smartphone om den inte redan har det. Japanska transportör Softbank har svarat på klagomålen om iPhone 4: s NFC underskott - det FeliCa betalningssystemet är ganska populär över i delstaten sumo, sushi och sol-stiger - genom att införa en ny "sigill" för baksidan av Apples senaste och störst. Den pinnar på, som täcker nästan hela baksidan, men uppenbarligen tunn nog att inte komma i vägen för att använda en av Apples egna Stötfångare vid sidan om. Från vår läsning av pressmeddelandet, klistermärke gör faktiskt inte kommunicera med iPhone, det är bara en dum NFC-kort, men hey, andra människor inte behöver veta att när du svepa betalningar med telefonen, nu gör de? Till försäljning i februari till ett pris av 2.980 ¥ ($ 36).

iPhone 4 fastnar med NFC 'klistermärke' från Japans Softbank ursprungligen visades på Engadget på måndag, 27 Dec 2010 07:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Engadget japanska | källa Softbank | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar