måndag 27 december 2010

Vi vet att du inte fick detta Steampunk Etch-a-Sketh till jul, men du kanske vill ha det nu, eller hur?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/27/we-know-you-didnt-get-this-steampunk-etch-a-sketh-for-christmas/:
Vad du tittar på ovanför är en verklig, själva objektet som finns i den materiella världen. Det är en Etch-a-Sketch så ändras, att se ut som en härlig kvarleva från en svunnen tid som aldrig blev. Vad era, frågar du? Åh, den viktorianska eran - läggas till med en stor skvätt fantasi i mixen - så heter för Förenade kungariket längsta regerande monark. Vi pratar alternativ historia, människor! En historia så underbart, så vacker, att en ödmjuk röd plast Etch-a-Sketch kan hamna både komplexa och överdrivet tunga letar. Gjord av en driftig ungdom som en julklapp till en kamrat, kunde vi inte föreställa oss ett bättre sätt att göra denna tråkiga gamla gadget ser så glad och festlig. Hurra!

Vi vet att du inte fick detta Steampunk Etch-a-Sketh till jul, men du kanske vill ha det nu, eller hur? ursprungligen dök upp på Engadget på måndag, 27 Dec 2010 15:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink UberReview | källa HaloKitty på Reddit | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar