måndag 27 december 2010

iPhone nano titta blir knackade bort, har inte mycket att oroa sig för det

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/27/iphone-nano-watch-gets-knocked-off-has-little-to-worry-about-it/:
Det finns run-of-the-mill KIRFs , över genomsnittet KIRFs, och det här. Medan vi har verkligen invigt ett par komiska iPhone / iPod knockoffs genom åren, det finns ett visst lager av hilariousness till detta en som bara inte kan slå. Den iPod nano klockan är inte ens en äkta Apple-produkt, i själva verket är det helt enkelt en mod som är så enkelt, din mamma förmodligen skulle klara av det med minimal ansträngning. Som uppenbarligen inte har stoppat fabriker i Shenzhen från spottar ur en iPod nano klocka knockoff, komplett med en 1,8-tums resistiv pekskärm, inbyggd SIM-kortplats, Bluetooth, en microSD-kortplats, FM radio, en sidomonterad kamera sensor och en högtalare för bra åtgärd. Du kommer även få en fancy "Skjut för att låsa" skärm innan de kan gräva i de underliggande UI, men att chintzy plast handledsrem alla men förstör något avseende var det i hopp om att vinna. Tack och lov är den enhet som du peering på ovan att kopieras en "teknisk prototyp," med den slutliga versionen förväntas skryta med en 3,5 mm hörlursuttag och en smula självkänsla. Vi får se, kommer inte vi?

iPhone nano titta blir knackade bort, har inte mycket att oroa sig för det ursprungligen dök upp på Engadget på måndag, 27 Dec 2010 14:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink MIC Gadget | källa M8Cool | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar