måndag 27 december 2010

Sony Ericsson mysterium luren läcker ut, ger saftigt rykte material

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/27/sony-ericsson-mystery-handset-leaks-out-provides-juicy-rumor-ma/:
Känner du igen den här handen? Inte vi heller, och det är typen av poängen. Vi tittar på ett aldrig tidigare skådat Sony Ericsson smartphone som kör Android - varken Anzu / X12 eller Playstation Phone - och om vi inte är fruktansvärt fel, det är företagets genomskinliga Timescape UI ovanpå. Oh, och det verkar vara knuten till Vodafone Tyskland, för vad det är värt. Vad mer, själva bilden bara berättar halva sanningen, som den andra halvan är där det kom från - en Picasa konto fylld till brädden med 8 megapixel provbilder från ett par av kameratelefoner. Det är svårt att säga om vare sig Sony Ericsson "LT15i" eller "MT15i" är den enhet vi faktiskt tittar på här, men bröderna har nu avfyrade över 150 bilder på tre test-konton. Ryktet säger att båda är igång Pepparkakor och att detta ens inre kodnamn är "Hallon", men ärligt talat vi är mer intresserade av att enorma kamera modul på framsidan. HD-video chat, kanske? Hitta en bild till efter pausen, och mycket mer på vår vår källa länkar.

[Tack, Brenton]

Fortsätt läsa Sony Ericsson-telefon läcker mysterium, ger saftigt rykte material

Sony Ericsson mysterium luren läcker ut, ger saftigt rykte material som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 27 Dec 2010 00:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Pocketnow | källa Picasa (1) , Picasa (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar