måndag 27 december 2010

Dells Looking Glass tablett passerar genom FCC, visar upp SD-och SIM-kortplatser

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/27/dells-looking-glass-tablet-passes-through-fcc-shows-off-sd-and/:
Dells fortfarande ringer det en Mobile Internet Device, men du kan kalla det av någon av dess kodnamn: Looking Glass , M02M , IPAD eviscerator, de är alla här. Ja, FCC har tillbringat en månad av kvalitetstid med Dells fortfarande inofficiella, men mycket kommande , tablett och har gett klartecken för sin integrerade 3G (de listade UMTS band II, IV och V ange kompatibilitet med både AT & T och T -Mobile), Bluetooth 2.1 + EDR, och 802.11n WiFi radio. Märkning för den bifogade (och tydligen inte bytas ut) dörr på baksidan av enheten indikerar en SD-kortplats, som kommer att sitta alldeles intill ett SIM-kort hamn. Det senare kommer förmodligen att användas mest på tratten data i Dell tabletten, men röstsamtal är inte helt uteslutet heller - det finns en (inaktiv) infrarödsensor kastat in också. Hursomhelst, Dell nästan säker på att lansera denna enhet, förväntas innehålla en 7-tums skärm och Tegra 2 interna, på CES nästa vecka.

Dells Looking Glass tablett passerar genom FCC, visar upp SD och SIM-kortplatser som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 27 Dec 2010 05:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar